Кабачки по-грецьки оргинальны і смачні, навіть якщо нам здається, що вони нам набридли
Що б такого смачненького приготувати з кабачків?А ви знаєте, що ці вельми популярні і приїлися удосталь продаються овочі – одні з небагатьох овочів, які можна їсти при будь-якому захворюванні. Навіть при будь-яких захворюваннях шлунка і кишечника, які в цьому стані дуже і дуже примхливі. Кабачки можна і потрібно їсти навіть при дуже жорсткому схудненні.
Адже кабачки вони мають ніжну клітковину і мінімальну кількість калорій і є супер дієтичним продуктом.Отже, якими способами ми вже намагалися готувати кабачки?Смажити – смажили,Рагу овочеве з мясом робили,фарширований М’ясом,Варення варили.А давайте приготуємо новеньке – дуже швидкий і простий пиріг з кабачків по-грецьки)Нам знадобиться:500 грам кабачків – це 5 штук середніх кабачків без насіння або 6 – 8 цукіні;1 велика цибулина;Нерафінована оливкова олія першого холодного віджиму.
Можна класичне, але краще делікатесне з чабером або орегано;250 грам звичайного не солодкого йогурту;300 грам бринзи. Саме бринзи, Фетаки не підійде;1 склянка борошна;4 яйця;Помідори середнього розміру – 5 штук;1 чайна ложка соди;Орегано і чабер – по 1/3 чайної ложки;По 5 гілочок кропу і петрушки, або що-небудь одне за смаком. Можна покласти і кінзу, Сіль за смаком.
Оливкова олія делікатесне з ефіром чабру. Картинка компанииОливковое масло делікатесне з ефіром чабру. Картинка компанииА тепер приступаємо до приготування)Включаємо духовку на 180 градусів.
Моєму овочі та яйця, дрібно ріжемо цибулю. Наливаємо в сковорідку оливкову олію і обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки.Чистимо кабачки, ріжемо уздовж на 4 частини, а потім упоперек на скибочки шириною 5 мм і поміщаємо їх до цибулі.
Обсмажуємо кабачки і цибулю 5 хвилин до красивого золотистої скоринки.Ріжемо бринзу кубиками 1,5 на 1,5 см. виливаємо В миску склянка йогурту, висипаємо соду додаємо яйця і добре перемішуємо міксером до однорідності.
Додаємо борошно і акуратно перемішуємо до зникнення грудочок.Потім викладаємо на тісто бринзу і кабачки з цибулею, акуратно перемішуємо це все лопаткою.Додаємо орегано і чабер (замість перцю) і солимо (враховуючи бринзу), дрібно ріжемо кріп і петрушку і відправляємо туди ж.
Форму застеляємо папером для випічки або рясно змащуємо оливковою маслом і присипаємо меленими сухарями.Викладаємо майбутній пиріг у форму для випічки. Нарізаємо помідори великими кільцями, кладемо їх зверху на пиріг.
Чабер. Картинка компанииЧабер. Картинка компанииВыпекаем при 180 – 200 градусах 35-40 хвилин.
Пробуємо на готовність тіста сірником і подаємо на стіл.Делікатесне оливкова олія, як ми раніше зазначали, – оригінальний продукт в лінійці інтернет-магазину здорового харчування KURTES. Також ми рекомендуємо вам спробувати спеції з гірських трав, що виросли в диких безлюдних місцях острова Крит)#рецепт пирога #їжа #корисні поради #схуднення і правильне харчування #корисне харчування #здорова їжа #продукти для здоров’я #дієта #спеції #олія рослинна